• banner2-1
  • banner1-4-1

Aku Ingin:

  • Quality

    Quality

    Kita tansah nempatno kualitas ing Panggonan pisanan lan strictly ngawasi kualitas produk saka saben proses.
  • certificate

    certificate

    Lishhin wis liwati Ujian Pihak katelu saka Wal-Mart, Target, DG, Tesco, Wilko, Wastsons, COOP etc.
  • Produsen

    Produsen

    Produsèn profesional saka macem-macem produk reresik, komoditas dina lan produk kluwarga.

Products kita

  • ngarep-us

Babagan awake dhewe

Ningbo Lishin Commodities Co., Ltd.is perusahaan modern sing melu nggoleki menyang, ngembangaken, Manufaktur lan adol werna-werna produk reresik, komoditas dina lan produk kluwarga. Iku utamané tawaran karo seri mop, jendhela Wisch, reresik karang, seri sarung tangan, lemah Mat, seri Mat pad garing etc.

Perusahaan dumunung ing 1078 Zhongshan East Road, Fenghua, Ningbo City, Provinsi Zhejiang, China. Punika jejer kanggo Airport KL lan Beilun Langkawi. Saiki wis luwih saka 200 karyawan. Jembar wilayah 15.000 meter persegi. 95% saka produk kita wis diekspor kanggo negara manca. We utamané ngekspor produk kanggo US, Eropah ......

 

sinau More

Products New

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Key